Bodite obveščeni

Prijavite se na e-novice o dogajanju v Smledniku

>>

Krajevna skupnost

NAGOVOR PREDSEDNIKA SVETA KS SMLEDNIK

Dragi krajani, spoštovani obiskovalci,

pozdravljeni na Smlednik.si. Spletno mesto je bilo ustvarjeno z namenom, da na enem mestu združimo vse informacije o naši skupnosti, ki bodo služile tako krajanom kot informator o aktualnih projektih in dogajanju, kot tudi vsem obiskovalcem, ki bi želeli obiskati naše čudovite kraje.

Tudi sicer je ena prvenstvenih nalog krajevne skupnosti informirati in združevati vse krajane. Vsako društvo in organizacija najbolje opravlja poslanstvo na svojem področju. Krajevna skupnost pa spleta povezave med njimi in koordinira različne aktivnosti.

V povezavi s poslanstvom se mnogokrat spomnim zgodbe, ki sem jo nekoč slišal. Stari oče je na smrtni postelji k sebi poklical tri sinove. Ker so bili dninarji jim veliko ni mogel zapustiti. Tako je prvega sina prosil, da iz kota sobe vzame palico. Ko jo je sin prinesel do postelje je oče zahteval, da jo zlomi. In res jo je. Brez težav. Tudi drugi sin je šel po palico in storil enako, drugemu je enako sledil še tretji sin. Očeta niso razumeli, a so se nato, na njegovo željo, še enkrat odpravili po nove palice. In ko so jih prinesli k postelji, je oče zahteval, da jih združijo in poskusijo prelomiti. Nobenemu ni uspelo. »To je moja zapuščina vam. Če boste živeli vsak zase, vas bo vsak problem zlomil. Če pa boste nastopili enotno, ni sile, ki vas prelomi.«

Da bi naša skupnost tudi v prihodnje čim večkrat združeno delala za dobro vseh nas!

Nejc Smole,
predsednik sveta KS Smlednik


Krajevna skupnost Smlednik
Smlednik 4b, 1216 Smlednik

t/f: 01 3627 008
e: krajevna.skupnost@smlednik.si

Davčna številka: 52468402
Matična številka: 5027128000
Transakcijski račun: SI56 0127 1645 0824 752 (Banka Slovenije)

Uradne ure: vsak četrtek od 17.00 do 19.00Poglej Krajevna skupnost Smlednik na večjem zemljevidu

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?